Meer over ons team

Frank
Frank Muntz - Eigenaar/Directeur

Frank is al meer dan 20 jaar werkzaam in deze branche, en is nu al ruim 10 jaar trotste eigenaar van Techniparts! In die tijd heeft Techniparts al een bereik tot buiten Europa opgebouwd. Door de ervaring en kennis van Frank, denkt hij graag mee met klanten die ergens tegen aan lopen en zoekt hij samen naar een oplossing!

Commercie zit Jaco’s leven lang al in zijn bloed. In 2012 kreeg Jaco de kans om bij Techniparts te komen werken. Die kans heeft hij met beide handen aangegrepen! Jaco hecht veel waarde aan een snelle service. Hij komt graag zijn afspraken na en bouwt graag een goede relatie op met u als klant.

Jaco
Jaco Zwiggelaar - Sales & Logistics Manager
Constance
Constance Muntz - Sales & Logistics

Constance is sinds 2017 werkzaam bij Techniparts. Voor Constance is klantvriendelijkheid erg belangrijk. 

Constance is de dochter van Frank, en zij wilt graag samen met haar vader het bedrijf nog verder brengen.

Youri is medewerker van Techniparts sinds 2019. Youri houd zich voornamelijk bezig met de online bestellingen en het logistieke aspect. Klantvriendelijkheid en een snelle service, is waar Youri voor staat.

Youri
Youri Rotman - Online Sales & Logistics
Roy
Roy Kroneman - Sales & Logistics

Roy is sinds 2020 medewerker (BBL) van Techniparts. Het verkopen van de juiste producten met een snelle service is iets wat Roy belangrijk vind. Verder vind Roy het belangrijk dat hij gemaakte afspraken na komt.

Danny is sinds 2017 medewerker van Techniparts. Hij houd zich voornamelijk bezig met de webshop en marketing. Danny vind het belangrijk dat de website goed functioneert, zodat u het beste gemak van onze website ervaart.

Danny
Danny Witvoet - E-Commerce & Marketing